Fotogalerij

Enkele realisaties:


ecologische verwarming voor openbaar zwembad

SunStar zonnecollectoren voor subtropisch zwembad.

Zowel internationaal als lokaal worden de SunStar en EcoSpark zonnecollectoren geplaatst bij zowel residentiële (privé zwembaden) als commerciële en openbare zwembaden en zwemvijvers. Of het zwembad of de zwemvijver slechts enkele tientallen m³ groot is of olympische afmetingen heeft, wij zorgen voor de juiste installatie en volledige tevredenheid.

Hier ziet u een installatie van SunStar collectoren op het dak van een subtropisch zwembad in Nederland. Dankzij onze collectoren heeft dit openbaar zwembad niet enkel een groen imago maar bespaart ettelijke duizenden euro’s per jaar aan verwarmingskosten van het binnenbad met olympische afmetingen.


Aanzienlijke energiebesparing dankzij SunStar en EcoSpark.

Wij horen bijna dagelijks dat zwembadeigenaars het beu zijn elk jaar opnieuw veel te betalen aan elektriciteit, mazout of gas om het zwemwater te verwarmen. We horen ook constant dat er te weinig tot zelfs niet wordt gezwommen in de zwemvijver omdat het water veel te koud of te onaangenaam is.

Allpool biedt de oplossing om deze grote jaarlijkse verwarmingskost te vermijden of eindelijk in verwarmd zwemvijverwater te zwemmen. Soms is de installatie heel eenvoudig te verwezenlijken, in sommige gevallen een iets grotere uitdaging. Niets is ons teveel. In de meeste gevallen doen wij een volledige installatie met zonnecollectoren – plaatsen, aansluiten en opstarten - op slechts één werkdag.

vijververwarming door collector

Enkele projecten met SunStar zonnecollectoren


Enkele projecten met EcoSpark zonnecollectoren

Allpool bvba

info@allpool.be - +32 499 33 66 80

Allpool bvba

info@allpool.be - +32 499 33 66 80